Entrar a l'any 2014 celebrant el tricentenari és el que proposen aquí, al restaurant d'El Born Centre Cultural. I sobretot, recordar i homenatjar l'antic mercat que va ocupar aquest espai durant el segle XX, canviant el menú clàssic. ALBERT CANO, director d'hostaleria de Moritz "Creant diferents bufets, paradetes en les quals representem productes que existien antigament en el mercat. Tenim fruites, verdures, embotits, marisc, bacallà, guisats." És una de les moltes propostes que aquesta nit hi ha a la ciutat, i que com tantes altres han escollit els aliments més exquisits per a aquesta nit tan especial. I amb els ingredients indispensables, també a punt. El cava per brindar, i el raïm per a les campanades, que se seguiran a través d'una gran pantalla. I de les pantalles als escenaris. Al Teatre Principal també s'estrenen amb una festa de nit de Cap d'Any. Aquí les campanades es faran a ritme de cabaret combinat amb alta gastronomia. Això sí, el preu no és apte per a totes les butxaques. Els 180 euros de l'entrada també inclouen la festa que s'allargarà fins a la matinada amb música en directe. TONI ALBÀ, director artístic del Teatre Principal "Un espectacle de varietats en la que es barregen coses tan diferents com l'òpera, el circ, el flamenc i evidentment el musical." luny del luxe d'aquest nou espai, a la Casa del Tibet de Barcelona s'hi prepara un sopar solidari. Els 25 euros d'aquest àpat seran per ajudar a reconstruir un campament tibetà que va quedar devastat l'octubre passat a la costa oriental de l'Índia, a causa del cicló Orissa. La varietat de sopars i festes, doncs, permetrà entrar al nou any de la manera més adient a cada gust

A partir de les 20.30 h i fins a les 4 h, El Born Centre Cultural es convertirà en un mercat amb parades on es podrà menjar marisc, embotits, formatges artesans, fruita fresca o guisats acompanyats de cava i cervesa. Un DJ punxarà música en directe i, a partir de les 2 h, es podrà degustar xocolata amb melindros. És la primera vegada que es pot celebrar una festa de nit de Cap d’Any en aquest indret, envoltat de restes arqueològiques del segle XVIII, i per un preu de 89 euros.

La música, el raïm i el cava tampoc no faltaran al sopar solidari organitzat a la Fundació Casa del Tibet. La recaptació del refrigeri, que té un cost de 25 euros, es destinarà al campament tibetà de Phuntsok Ling, afectat pel cicló Orissa aquest octubre. Tot i que no hi va haver morts, el desastre natural va suposar la destrucció de la collita de panís, i també va afectar les plantacions de fruita, les cases i els estables.

Pel preu de 180 euros, es pot gaudir de les campanades al Teatre Principal a ritme de cabaret i la combinació d’alta gastronomia. Després del sopar, els discjòqueis belgues 2manydjs seran els encarregats de posar música al teatre.