SÒNIA RECASENS, tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació "Jo crec que l'Ésser del Mil·lenni ha vingut per quedar-se. El primer any havíem de veure la resposta, i la resposta ha estat que realment els barcelonins volen que per la nit de Cap d'Any hi hagi un esdeveniment en què poder-se aplegar per menjar-se junts el raïm i celebrar l'entrada de l'any nou i, per tant, jo crec que d'alguna manera o altra, Barcelona haurà de repetir aquest esdeveniment."

“Barcelona tenia un repte difícil, perquè era la primera vegada, però l’espectacle ha estat a l’altura de grans capitals del món”. És la valoració que la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha fet de l’espectacle organitzat per La Fura dels Baus per celebrar la nit de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. “La ciutadania va respondre”, ha afegit Recasens, que ha destacat el caràcter familiar del públic. La responsable d’Economia s’ha mostrat convençuda del ressò internacional de la festa, tot i que ha deixat aquesta valoració per als propers dies.

Vista l’afluència de públic, Sònia Recasens ha confirmat que l’espectacle perdurarà en el temps i es repetirà en properes nits de Cap d’Any amb la icona de La Fura dels Baus com a protagonista. “L’Ésser del Mil·lenni ha vingut per quedar-se”, ha sentenciat la tinenta d’alcalde, que ha assegurat que “d’alguna manera o altra, Barcelona haurà de repetir aquest esdeveniment”. Recasens ha explicat que en els propers dies es valorarà amb els promotors, patrocinadors i creadors de l’acte el funcionament de l’espectacle.