Diuen els responsables de Brompton que Barcelona és on hi ha més bicicletes d'aquesta marca exclusiva per càpita. Actualment a la ciutat n'hi ha unes 20.000. En vista d'aquestes xifres l'empresa britànica ha decidit obrir la seva botiga més gran del món a la ciutat. Tots i els elevats preus de les bicicletes, a partir de 1.500 euros, sembla que la Brompton no és territori només d'homes de negocis o de hipsters. Ho explica Óscar Alcaraz, responsable de Brompton Junction Barcelona. ÓSCAR ALCARAZ, responsable de Brompton Junction Barcelona "No tenim un target associat a l'ús de la Brompton, és un producte per a tot aquell que vol tenir una mobilitat intal·ligent per la ciutat. Sí que hi ha molta gent amb vestit però et pots trobar de tot." La passió de molts barcelonins per aquesta marca ve de lluny. Aquí va ser on es va organitzar el primer campionat de Bromptons, una iniciativa que amb els anys ha anat creixent. "S'ha exportat i actualment la cursa es fa a Alemanya, a Londres, Nova York. Hi ha una sèrie de proves parcials i la final es fa a Londres." Aquestes imatges, de 2007, es tornaran a repetir dissabte, però en un escenari ben diferent, el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Brompton Junction Barcelona és la botiga més gran del món dedicada exclusivament a aquesta marca de bicicletes. L’elevat ús d’aquest mitjà de transport a la ciutat, i especialment d’aquesta luxosa marca, ha fet decidir els responsables de l’empresa britànica obrir a Barcelona l’onzena botiga Brompton del món.

La passió de molts barcelonins per aquesta marca ve de lluny. Aquí va ser on es va organitzar el primer campionat de Bromptons, una iniciativa que amb els anys ha anat creixent. Aquest dissabte se celebrarà una prova del campionat al Circuit de Barcelona-Catalunya.