ROSA CLARÀ, dissenyadora de moda "Jo acabo d'arriba de Nova York i realment en moltes col·leccions es veu la tendència de casa nostra. Em diuen i no et molesta això? Doncs no perquè realment és que ens segueix molta gent i estem marcant ritme a molts llocs. La setmana que ve inaugurem la segona botiga a Egipte, acabem d'obrir dues botigues a Xina i es continu que anem creixent i la veritat, encantada."

Més d’una vintena de marques desfilaran per la passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week fins al 29 d’abril. La col·lecció 2017 de Rosa Clará ha obert la setmana de la moda nupcial aquest dimarts al vespre. Dimecres serà el torn de dues firmes de casa nostra, Jesús Peiró i Inmaculada García. Naeem Khan serà l’estrella de la Barcelona Bridal Night. Dijous pujarà a la passarel·la barcelonina per primera vegada Marylise & Rembo Styling. També s’hi estrenarà divendres Ramón Sanjurjo, que presentarà la seva col·lecció per a nuvis. Pronovias posarà el punt final a la setmana de la moda nupcial.

Els vestits de núvia de 2017

La senzillesa és un dels trets característics dels vestits de núvia de la temporada que ve, amb menys brillantors i aplicacions. Qui busqui un vestit original es podrà decantar per propostes “boho-chic”, vestits curts i pantalons. També arriben models “dos en un”, que permeten un canvi de “look” entre la cerimònia i la festa.