bonus consum barcelona

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa el Bonus Consum, una iniciativa per fomentar les compres al comerç de proximitat. Es tracta d’un val de 10 euros de descompte que es podrà fer servir en compres iguals o superiors a 20 euros en botigues, hotels i restaurants de Barcelona adherits a la iniciativa. El llançament del Bonus Consum coincideix amb l’estrena del bcnMarket, la plataforma de venda en línia per al petit comerç de la ciutat i la restauració.

Com aconseguir el Bonus Consum?

Els vals del Bonus Consum es poden reservar, a partir de dilluns, 18 d’octubre, al web bcnmarket.barcelona i estaran disponibles fins a finals d’any, tot i que cada val tindrà una caducitat de 15 dies. Quan es faci la reserva (caldrà posar nom, DNI, correu electrònic i telèfon), l’usuari rebrà un codi QR que mostrarà a la botiga per rebre el descompte.

bonus consum

Una sola persona només podrà ser titular de tres abonaments a la vegada i, quan els hagi bescanviat (o bé hagin caducat), en podrà reservar tres més. Els establiments interessats s’hi podran adherir a través de bcnmarket.barcelona. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha assegurat que la inversió municipal de 3 M € “tindrà un efecte multiplicador” de 5,5 M € en el comerç barceloní.

A quines botigues i restaurants puc gastar el Bonus Consum?

Ja hi ha més de 2.500 botigues, hotels i restaurants de Barcelona adherits a la campanya del Bonus Consum. Es poden consultar els establiments que participen en la campanya al mapa de la mateixa plataforma.

En concret, el consistori destinarà 3 M € a 280.000 vals, que es podran reservar al web i es podran fer servir a partir del 18 d’octubre fins a finals d’any.

bonus consum
La presentació del Bonus Consum ha comptat amb autoritats i representants del comerç, la restauració i els hotels de la ciutat