Una cinquantena d’eixos comercials de la ciutat i més de 2.500 botigues, hotels i restaurants s’han adherit a la campanya dels Bonus Consum. Es tracta de vals de 10 euros de descompte que es podran fer servir en compres iguals o superiors a 20 euros: el client pagarà 10 € i l’Ajuntament en pagarà 10 més.

Es podran reservar, a partir d’aquest dilluns, 18 d’octubre, al web bcnmarket.barcelona i estaran disponibles fins a finals d’any, tot i que cada val tindrà una caducitat de 15 dies. Quan es faci la reserva (caldrà posar nom, DNI, correu electrònic i telèfon), l’usuari rebrà un codi QR que mostrarà a la botiga per rebre el descompte. Es poden consultar els establiments que participen en la campanya al mapa de la mateixa plataforma.

280.000 Bonus Consum a disposició dels barcelonins

Barcelona ja ha posat en marxa el bcnMarketuna plataforma de compres en línia dedicada exclusivament als comerços locals de la ciutat. Per això, per celebrar aquesta estrena els barcelonins podran accedir a prop de 280.000 Bonus Consum.

L’objectiu és incentivar les compres als comerços de proximitat i ajudar a la recuperació d’aquest sector econòmic. L’Ajuntament de Barcelona ha destinat 3.040.000 euros per impulsar aquesta acció.