El gomet verd la identifica com a directora de producte. A partir d'aquí l'Enar s'haurà d'espavilar per demostrar a alguna de les 30 empreses que busquen treballadors que té el perfil adequat. ENAR HIDALGO "Ha habido un par de empresas que tienen un proyecto bastante interesante. Voy a enviarles un par de currículums." A veure si té sort. La competència és ferotge. Unes 360 persones opten a 103 ofertes de feina. Hi ha qui té clar el que vol. DUNCAN CAMPBELL "Estoy aquí buscando una empresa que haga 'apps', que es lo que amo." I d'altres que han vist en la trobada una manera de facilitar la recerca de feina. EDUARD MORADA "De vegades anar picant porta a porta és complicat. Aquí en tens 30 de juntes." Per a les empreses, totes de Barcelona o amb seu a la ciutat, és una oportunitat per trobar els perfils que busquen. GEORGINA RIFENY, Akamon Entertainment "Busquem gent que estigui acostumada a treballar 'on-line' i que sàpiga anglès." I no sempre és fàcil. AITOR GUEVARA, Ducksboard "La gent sap què és comprar el pa però no entén quin sentit té comprar coses efímeres per Internet. Hi ha poc mercat i, per tant, costa trobar gent experimentada." Potser els costarà però tenen temps. La vetllada serà llarga. No acabarà fins a les dues de la matinada.

És la segona vegada que s’organitza aquest esdeveniment a Barcelona. Les empreses participants, una trentena, són totes emergents del món de les telecomunicacions barcelonines o amb seu a la ciutat. Es buscaven, sobretot, programadors, dissenyadors i comercials avesats a Internet i amb amplis coneixements d’anglès. Tots els llocs de feina oferts són per treballar a Barcelona.

L’empresa organitzadora, JobFluent, està especialitzada a localitzar per als seus clients els treballadors més adequats segons els perfils que busquen. De tant en tant organitzen esdeveniments com el d’aquest dimecres. Volen que sigui una trobada informal que, a més de posar en contacte empreses i possibles treballadors, permeti ampliar la xarxa de contactes de cadascú.