Parlem de la relació entre la ciència i la cuina. Per saber més sobre temes com l’alimentació del futur parlem amb el químic expert en ciència i gastronomia Pere Castells. També entrem a la cuina del xef Sergi de Meià, addicte a la recerca i gran coneixedor dels receptaris antics.
el més vist
L’home placat i detingut a les Glòries havia robat el vehicle i portava un inhibidor de freqüències
La Cambra de la Propietat Urbana acusa de “poc professional” la immobiliària del pis de Gràcia
Llargues cues per llogar un pis de menys de 1.000 € a Gràcia: “No ho havia vist mai”
Els treballadors del sector social en vaga es manifesten per exigir millores laborals i salarials
David Gasol, nutricionista: “No hem d’esperar a tenir gana per menjar, ens hi hem d’anticipar”
el més vist
L’home placat i detingut a les Glòries havia robat el vehicle i portava un inhibidor de freqüències
La Cambra de la Propietat Urbana acusa de “poc professional” la immobiliària del pis de Gràcia
Llargues cues per llogar un pis de menys de 1.000 € a Gràcia: “No ho havia vist mai”
Els treballadors del sector social en vaga es manifesten per exigir millores laborals i salarials
David Gasol, nutricionista: “No hem d’esperar a tenir gana per menjar, ens hi hem d’anticipar”