La Strauss Festival Orchestra interpretarà fins al 22 de gener un dels repertoris més amplis del compositor austríac Johann Strauss. Amb l’experiència de 27 anys de gira arreu d’Europa arriben a Barcelona per alternar els seus concerts a dos dels grans escenaris de la ciutat: el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música de Barcelona.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada 1 de gener se celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals. Alguns dels temes van acompanyats de veu i dansa. Entre les peces més destacades hi ha ‘Napoleó’, ‘El vals de l’emperador’, ‘El Danubi blau’ o l’animada ‘Marxa Radetzky’, que tots els assistents esperen.

A l’inici de l’actuació els promotors de la gira de la Strauss Festival Orchestra han tingut unes paraules d’homenatge per als membres del cor rus de l’exèrcit rus morts a l’accident aeri al mar Negre. Rolando Saad, assessor artístic de PromoConcert, ha recordat que al llarg de la seva trajectòria havia coincidit professionalment amb ells i ha demanat als assistents que el seu homenatge fos gaudir de l’actuació i una ovació intensa per als músics.