"Nooo!!! Siiiiií!!! Nooo!!! Siiiiií!!! Nooo!!! Siiiiií!!!" Sí, i tant que sí! El Nadal a Barcelona no seria el mateix sense la carpa del Circ Raluy a la vora del mar. Un llegat que la ciutat gaudeix cada any... NIEDZIELA RALUY "Per a nosaltres també el Nadal, que és una cosa familiar, ens sentim que arribem aquí i arribem a casa" Després de la divisió de l'històric circ en dos, una de les dues meitats, la Legacy, fa estada per primera vegada a la ciutat. No hi falten cap dels clàssics. El mestre de cerimònies, el pallasso trist, el graciós... i sobretot molt d'espectacle i risc. Diversió i emocions abans de cagar el tió. "Hemos querido dejar a nuestra madre en casa tranquilamente, ocupándose de la cena y nos hemos venido..." "Perquè a casa moltes vegades no sé què fer i com que m'avorreixo..." El Circ Raluy Legacy s'estarà al Moll de la Fusta fins al proper 19 de febrer.

El Circ Raluy s’ha convertit en una cita consolidada nadalenca a la ciutat. Aquest any la carpa s’ha instal·lat al Moll de la Fusta i la companyia farà funcions del seu espectacle Circ Raluy Legacy fins al 19 de febrer. Aquest xou manté la identitat de la família circense i conserva les acrobàcies i els característics pallassos de cara blanca, però també inclou un faquir i escenes amb rampes inclinades, bombolles de sabó i teles aèries.

A més, la companyia, que es troba de gira des del mes de juny, incorpora un nou protagonista del món del futbol, Iya Traoré, exfutbolista de l’equip francès París Saint-Germain. El virtuós del toc amb la pilota presenta una posada en escena molt cuidada. Els Raluy també han sumat les últimes innovacions tècniques al xou.