És mitjanit, la Ventafocs ha de tornar a casa i perd una de les sabates que la fada li ha donat. Fins aquí tot igual que en el conte, però en aquest musical la història canvia. La protagonista no ha anat al ball de palau, sinó al de màscares de final curs i el seu príncep particular és un jugador de beisbol. ROSER COLILLAS i JORDI GONZÁLEZ, actors "El nen, tot i veure una estètica diferent, la història no deixa de ser la mateixa i, per, tant connecten també amb el conte tradicional. La música també és molt alegre i, per tant, de seguida hi entren." La nova Ventafocs està ambientada en els anys 50 però, tot i els canvis, encara conserva la voluntat de transmetre els mateixos valors als més petits. DANI CHERTA, director "El valor més important és l'esforç, el sacrifici i el treball en equip. Aquest són els valors diferencials que afegim aquí en escena." Tot i les dificultats, la Ventafocs s'esforçarà per aconseguir els seus somnis.

El Teatre Victòria dóna el tret de sortida a la temporada d’aquest Nadal amb el darrer èxit de La Roda produccions, la versió musical del conte tradicional ‘LaVentafocs‘, un espectacle ambientat als anys 50.

L’espectable ofereix 12 funcions matinals a les 12 del migdia, des del 4 de desembre fins al 8 de gener.

Des de la ràdio on treballa, l’RKLM en Robert, un locutor, serà el fil conductor de la història dels dos protagonistes, una Ventafocs que treballa en un burguer i un príncep que és el “catcher” de l’equip de beisbol.

L’obra gira entorn a la igualtat d’oportunitats: la Ventafocs decideix anar al ball de final de curs malgrat tots els entrebancs i dificultats, especialment en una dècada en què les dones gaudien de poques llibertats socials i personals.