"El teatre m'entusiasma, m'agrada moltíssim i aleshores vaig pensar que era una molt bona oportunitat per veure entre bambolines." "Realment és molt curiós i més venint del món amateur, que evidentment tots aquests recursos no els tenim." MARIA SANTALLUÏSA, actriu "Quan parlàvem de la caracterització, ell em va enviar un missatge que deia: 'Maria, el que volgueu, però jo vull ser calb'." JOAN MARIA SEGURA, director d''El crim de Lord Arthur Savile' "Primer hem fet una prova de so perquè és un musical, qualsevol musical van amb micros, tant els músics com els actors, tot i que la gent no se n'adona, aquesta és gairebé la part més important perquè han d'estar hores i hores provant el so, provant que tots els instruments, perquè hi hagi una bona equalització, que després entrin els actors-cantants, que tot soni bé, equilibrat, que s'entengui molt bé la lletra." TONI SANS, actor "Cadascú porta el micro en llocs diferents depenent de com vas caracteritzat. Jo el porto aquí a l'orella, just amagadet aquí sota."

Després de l’èxit de ‘La casa sota la sorra’ a la Sala Gran, la temporada 2009/2010 i de passejar per tot Espanya la versió castellana de ‘Rudiggore o la nissaga maleïda’ amb un èxit esclatant, Egos Teatre torna a la Sala Gran per presentar aquest espectacle.

El malson de Lord Arthur comença quan acudeix com a públic a un espectacle quiromàntic, poc abans de casar-se. Durant la funció, el vident l’informa que el seu futur estarà tacat per un assassinat. Obstinat a esborrar la maledicció, s’entesta a treure’s de sobre el problema abans de contraure matrimoni. Però el que Lord Arthur no sap és que no li serà tan fàcil.