Com estava en el guió, el concert d’U2 a l’Estadi Olímpic -amb les entrades exhaurides des del mateix dia que es van posar a la venda- ha començat amb un bloc dedicat als dos àlbums previs a ‘The Joshua tree’.

Amb els primers compassos de ‘Sunday bloody Sunday’ i l’estadi tenyit de llum vermella, Bono, The Edge i companyia han accedit per una passarel·la des de l’escenari principal a un de més petit situat entre el públic, on també han desgranat ‘New year’s day’. Després, Bono ha donat les gràcies al públic d’un país de “poetes, pintors i somiadors que, a més, té un clima excel·lent”. Per indicació del cantant, els focus s’han apagat i tothom ha encès les llanternes dels mòbils, i s’ha creat una atmosfera especial durant la interpretació de ‘Bad’, que el grup ha relligat amb ‘Heroes’, en homenatge a David Bowie.

‘Pride’ ha estat el primer tema corejat pels 55.000 assistents. Al final d’aquest tema, el quartet ha assaltat l’escenari principal per començar l’esperat repàs de ‘The Joshua tree’, amb la gran pantalla de LED projectant imatges d’arbres i carreteres en paisatges semidesèrtics. El públic ha embogit amb ‘The streets have no name’ i ‘I still haven’t found what I’m looking for’ (vegeu-les en el vídeo).

Com en concerts anteriors de la gira, ‘The Joshua tree’ ha sonat íntegre i en el mateix ordre que la gravació del 1987. En un darrer bloc de cançons, després de deixar l’escenari momentàniament, U2 ha interpretat èxits posteriors a ‘The Joshua tree’ com ‘Elevation’ o ‘Vertigo’. El grup segueix gira a la seva terra, amb un concert dissabte al Croke Park de Dublín.