La gira va començar a Vancouver el 12 de maig passat, i des de llavors U2 no ha parat. Ara arriba a l’Estadi Olímpic, recinte que van omplir i on esgotar entrades en només vuit hores. Es preveu que la llista de cançons dels irlandesos per a aquest dimarts al vespre inclogui temes com ‘Sunday bloody Sunday’, ‘Where the streets have no name’ i ‘Bullet the blue sky’, cançons que han esdevingut clàssics del grup tres dècades després.

El concert d’U2 començarà a les 21.30 h, però abans hi haurà l’actuació dels teloners Noel Gallagher’s High Flying Birds. El grup de l’exmembre d’Oasis tocarà a les 19.45 h.

La productora de la gira, Live Nation, ha fet un esforç per evitar la revenda i ha habilitat punts de control d’identitat per accedir a l’estadi. Per aquest motiu, recomanen aportar un document d’identificació, com ara el DNI o el passaport, per agilitzar aquest procés. Hi ha els habituals controls de seguretat, i des de primera hora de la tarda els seguidors han començat a fer cua per poder obtenir una bona ubicació al concert.

L’última vegada que U2 va actuar a Barcelona va ser l’octubre del 2015 amb la gira The Innocence and Experience Tour. Aquella vegada el grup va tocar al Palau Sant Jordi en un total de quatre concerts. Una gira que va marcar molt els fans barcelonins de la banda irlandesa va ser la U2 360º Tour. En aquella ocasió, l’estiu del 2009, l’escenari estava ubicat al Camp Nou, on es van reunir 90.000 espectadors. A més a més, el grup va haver de pagar una multa a l’Ajuntament per excés de soroll durant les proves de so.