SERGI VICENTE, director de BTV "Només pel fet d'estar aquí ja es pot dir que has guanyat. Aquí es trien projectes d'entre desenes de televisions públiques d'arreu del món. I es trien precisament per posar-les com a exemples de tendències o d'allò que està funcionant a diferents llocs o que pot ser interessant també per a altres televisions".

Al llarg d’aquesta setmana, televisions públiques d’arreu del món presentaran les seves propostes a Calgary (el Canadà) en el marc del festival Input. El programa de BTV ‘Tube d’assaig’ i el documental de Mediapro ‘Filosofia a la presó’ han estat les dues propostes de l’estat espanyol seleccionades per participar al certamen.

El director de BTV, Sergi Vicente, i el professor de la Universitat Pompeu Fabra Manel Jiménez han presentat el programa, que des del mes de setembre passat ha donat a conèixer sis projectes. Actualment, s’està emetent la websèrie ‘No, we can’t’. El primer que es va emetre, ‘El mort viu’, va guanyar un premi Ondas en la categoria de millor ficció emesa a internet i els altres quatre projectes (‘Otro cuento más’, ‘5 minuts tard’, ‘Mediocrity‘ i ‘Air‘) tindran una segona temporada que es podrà veure a BTV.