El Tricicle a 'Hits-Chimpum!'

El Tricicle tornarà als escenaris per acomiadar-se’n definitivament amb cinc funcions al Gran Teatre del Liceu. La companyia representarà ‘Hits-Chimpum!’ els dies 26, 28 i 30 de novembre, i el 2 i 4 de desembre. Els tres integrants —Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans— han decidit fer aquestes darreres representacions després que la darrera temporada de ‘Hits’, al Teatre Coliseum, amb la qual deien adeu al públic i es veiés truncada per la pandèmia quan faltaven tres setmanes per acabar.

“Treure’s l’espineta”

La companyia assegura que amb aquestes cinc funcions últimes volen “treure’s l’espineta” que els va quedar quan van haver de suspendre el final de la temporada per la pandèmia de la covid. El nom no deixa espai a equívocs: ‘Hits-Chimpum!’. ‘Hits’ ja era el nom de l’espectacle al Coliseum amb què es volien acomiadar dels escenaris i és un recull dels millors esquetxos, i ‘Chimpum!’ perquè, ara sí, posen punt final a una carrera de 40 anys als escenaris.

El Tricicle a 'Hits-Chimpum!'

Tornem al Liceu de “caps de cartell”

El Tricicle també diu que en realitat “tornen al Liceu” perquè ja hi havien actuat: “Fa molt temps, al 82, com a figurants de ‘La història d’un soldat’ que va presentar Jérôme Savary amb el seu ‘Le Grand Magic Circus’; va ser una feina d’estudiant, una feineta que ens va oferir a manera de compensació. L’empresari que va dir-nos que no programaria ‘Manicomic’ perquè li semblava ‘avorrit'”.

Ara hi tornen com a “caps de cartell (i amb un camerino només per a nosaltres)”.

“El millor del millor del millor”

L’espectacle es va estrenar el 2016 i suma més de 400.000 espectadors. Té una durada de 100 minuts en què hi ha una selecció “del millor del millor del millor”: 12 esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum de gags curtíssims que tanca l’espectacle.

Les entrades per a les cinc funcions de ‘Hits-Chimpun!’ ja estan disponibles al web del Liceu.

El Tricicle a 'Hits-Chimpum!'

“Tanquem una porta però obrim un munt de finestres”

Ara posen punt final però ja han avisat que continuaran produint altres espectacles. En paraules de la companyia “tancarem una porta per obrir un munt de finestres amb vistes a altres mons que alimentaran una curiositat que no fa pinta de que se’ns hagi d’acabar mai”.

De moment, el musical ‘Forever young’, dirigit i produït pel Tricicle continua de gira. Individualment, Carles Sans està representant ‘Per fi sol!’, al Teatre Borràs, i Paco Mir tornarà al desembre al Poliorama amb la seva versió d”El perro del hortelano’, de Lope de Vega.