Torna al Poliorama un èxit de la cartellera el 2011, el musical ‘Forever young’, del Tricicle. Va fer gairebé 500 funcions per tot Espanya, va acumular uns 150.000 espectadors, i Paco Mir i companyia en van vendre els drets a l’Argentina, Mèxic i França. El muntatge és una adaptació d’un musical d’Erik Gedeon.

El repartiment és totalment nou: Mercè Martínez, Irene Jòdar, Lucía Torres, Marc Pujol, Llorenç González, Rai Borrell i Marc García Rami, també director musical. “Hi havia cinc dels set intèrprets que volien repetir, però se’ls va endur el ‘Company’, d’Antonio Banderas”, explica Paco Mir. Per Carles Sans, “és donar una oportunitat a altra gent. Sempre penses que no trobaràs intèrprets tan bons i descobreixes que n’hi ha”.

La residència dels rockers

La comèdia musical està ambientada en una residència per a gent gran. Però els sis residents són vells rockers que es neguen a deixar de ser-ho, tot i la infermera, entestada a fer-los cantar tonades infantils com a teràpia per no perdre motricitat. “Hem fet alguns retocs de guió per arrodonir la trama, per bé que és el menys important, perquè en aquest espectacle el 80 % és música”, comenta Paco Mir.

Efectivament, els vells rockers faran sonar una quarantena de temes (o “medleys”) dels Rolling Stones, Bob Dylan, Eagles, Gloria Gaynor, Nacha Pop i molts més.