El Tibidabo estrena la primera atracció de realitat virtual de Catalunya

El parc d’atraccions aposta novament per la innovació i la tecnologia pionera

El Parc d'Atraccions del Tibidabo ha estrenat aquest dissabte la primera atracció de realitat virtual a Catalunya. La instal·lació, que porta per nom Virtual Express, és una clara aposta per la innovació del parc. L'antic tren Tibidabo Express es transforma ara en aquesta atracció afegint-hi un viatge amb ulleres de realitat virtual que permet gaudir d'una nova experiència completament diferent de la viscuda fins ara.

Les altres novetats d'aquesta temporada d'estiu són un nou espectacle de mapatge nocturn, unes fonts d'aigua interactives i la tornada de L'Avió, que es va restaurar fa poc. Fa mesos que aquestes instal·lacions estan en funcionament.

Ara, a més a més, s'ha estrenat l'estiu solidari al Tibidabo. 4.000 infants ja han gaudit del parc gràcies al projecte Tibidabo solidari, que ha posat visites becades a disposició de centres amb necessitats especials i pocs recursos. S'espera que al llarg de tot l'estiu se'n puguin beneficiar fins a 6.900 persones. Qui també té accés gratuït dins d'aquest pla són els beneficiaris de la targeta rosa.

Aprofitant la presentació de l'atracció, l'alcalde accidental, Jaume Collboni, ha presentat les xifres d'aquesta temporada, que confirmen la tendència ascendent dels últims anys. El parc ha registrat un nou rècord de visitants, amb 376. 961 persones, un 8 % més que l'any anterior.