(ACN/Redacció) El grup nord-americà de rock indie The National actuarà al Primavera a la Ciutat el proper 29 de maig, a la Sala Razzmatazz. La banda, liderada per Matt Berninger, oferirà en aquest espai un concert “íntim”, segons afirmen els organitzadors del certamen, dos dies abans del xou que posaran en solfa en la jornada del divendres al Parc del Fòrum.

Els 49 concerts que programa el Primavera a la Ciutat es repartiran entre la Sala Apolo, La [2] d’Apolo, el Razzmatazz, el Paral·lel 62, La Nau i el Laut. El concert de The National al Razzmatazz suposarà l’inici de la gira europea de la banda. El cartell també inclou les actuacions de Yo la Tengo, American Football, The Lemon Twigs, Armand Hammer, Dorian Electra i El Mató a un Policía Motorizado, entre d’altres.

Una extensió del Primavera Sound

El Primavera a la Ciutat és una programació musical paral·lela al Primavera Sound. Aquesta proposta descentralitza el festival que se celebra durant quatre dies al Parc del Fòrum per portar-la més enllà i apropar-la a les sales de la ciutat. D’aquesta manera, paral·lelament a la celebració al Fòrum, la ciutat acollirà a les sales més emblemàtiques alguns dels artistes que formen el cartell de l’edició, amb un concert més recollit.

Aquesta petita extensió del certamen tindrà lloc des del 27 de maig al 2 de juny. A més, els assistents al festival podran accedir amb la mateixa entrada als concerts en sales, encara que l’accés serà obert per a tots aquells que vulguin assistir a un concert en concret i en comprin el tiquet.