Anar al teatre o al cinema després dels àpats familiars de Nadal és una tradició a moltes cases. En el context de pandèmia actual, tot i les restriccions d’aforament i els confinaments perimetrals, els teatres han omplert la majoria de localitats amb espectadors fidels o amb d’altres que, per primera vegada i com a alternativa a les llargues sobretaules, han decidit anar al teatre el dia de Sant Esteve.

És el cas d’una família nombrosa de Barcelona que no s’ha trobat amb la resta de familiars per menjar els canelons com cada any i han decidit fer una activitat plegats “per no notar-nos sols a casa”, assegura la mare.

Activitats de Nadal a Barcelona

El Teatre Poliorama, per exemple, assegura que, a diferència dels altres anys, s’han venut força entrades d’última hora a les taquilles. Precisament una espectadora d‘El mètode Grönholm’ explica que ha vingut per casualitat, “perquè no tenia cap pla” i li havien recomanat l’obra. A diferència d’ella, altres espectadors han vingut al teatre un any més perquè o bé els han regalat les entrades o perquè cada Nadal tenen per costum anar-hi.