La funció d’aquest dissabte a la tarda de l’obra ‘El nom’, al Teatre Goya Codorníu, ha acabat amb una sorpresa: el lliurament d’un xec regal a la persona del públic que havia comprat l’entrada número 10.000.000 de les produccions teatrals del Grup Focus. El premi, un viatge per a dues persones a Londres.

A dos quarts de vuit del vespre, un cop acabada l’obra, tota la companyia d”El nom’ ha sortit a l’escenari acompanyada del president del Grup Focus, Daniel Martínez, per anunciar la fila i el seient on estava asseguda la guanyadora. L’Anna Fradera, de Girona, s’ha endut una bona sorpresa. En pujar a l’escenari a recollir el premi, s’ha mostrat molt agraïda i ha aprofitat per felicitar els actors per l’obra.

El premi consisteix en un viatge per a dues persones a Londres, amb dues nits d’hotel, dues entrades per veure un musical allà i un sopar per a dues persones en un restaurant. A més, el president de Focus l’ha convidat a anar a veure totes les obres que vulgui als seus teatres durant un any.

Després dels aplaudiments i les fotos sobre l’escenari, el Teatre Goya Codorníu ha convidat tot el públic a una copa de cava al bar.