El CaixaForum ha presentat la programacio DNIT per a aquest 2014 amb noms destacats en l’escenari de música experimental. L’auditori d’aquest recinte es convertirà en una pista de ball per veure Patten, considerat un dels artistes més destacats de l’electrònica avançada. La mateixa nit es veurà l’espectacle audiovisual de Roly Porter.

El museu també hi ha convidat el poeta Josep Pedrals, reconegut amb el prestigiós premi Lletra d’Or de literatura catalana. Després, s’hi farà el concert d’electrònica de Forest Swords (28 de febrer). Un dels referents de l’art interactiu, Roger Pujol, explicarà els secrets de l’èxit del seu estudi, i també ho farà una dissenyadora, Marta Cerdà, reconeguda arreu del món per aportar el seu talent a grans marques internacionals. Diamond Version i Julianna Barwick són dues estrelles de l’electrònica que igualment hi acudiran.

El DNIT està dirigit especialment al públic més jove amb propostes de música experimental, instal·lacions interactives, concerts i espectacles de dansa.