Berliner Philharmoniker sagrada familia

La Sagrada Família convidarà els ciutadans a gaudir de l’assaig general previ i també del concert que la Berliner Philharmoniker farà al temple. En concret, ha engegat un sorteig de 600 entrades dobles per assistir a l’assaig general que l’orquestra farà el 30 d’abril, a les 17.45 h i, a més, també se’n rifaran un centenar més per veure el concert de l’1 de maig, a les 10.45 h, al temple. Per tant, en total posa a disposició de la ciutadania 700 tiquets.

Qui vulgui accedir a les entrades té temps fins a les 10 h del dilluns 24 d’abril per entrar al web de la basílica i omplir el formulari. El sorteig es farà aquest mateix dia i es notificarà als guanyadors a través d’un correu electrònic.

La basílica, espai escollit per a l’inici de la gira internacional

La Berliner Philharmoniker ofereix un concert anual des del 1991 coincidint amb l’1 de maig per commemorar la fundació de l’orquestra. Cada any se celebra en una ciutat europea diferent i s’emet per televisió a més de 30 països de tot el món. Habitualment s’escullen llocs històricament reconeguts pel seu vincle amb la cultura o bé per tenir monuments destacats.

Aquests concerts commemoren el naixement de l’orquestra com a associació musical independent l’any 1882. Destaca que just aquest any va ser quan es va iniciar el projecte de construcció de la basílica de la Sagrada Família.