Sónar de Dia Fira de Barcelona Montjuíc
Foto: Sónar

El Sónar de Dia, que se celebra a l’aire lliure al juny al recinte firal de Montjuïc, s’adaptarà perquè els assistents no passin tanta calor. L’espai més emblemàtic de la cita de dia, el Sónar Village, es remodelarà totalment: serà més gran i més confortable. Ho ha explicat el codirector del festival, Ricard Robles, aquest dimarts: “Hem condicionat l’espai perquè l’experiència sigui més agradable i estarà pràcticament tot cobert”. A banda, s’hi han fet altres canvis com, per exemple, els horaris. El Sónar de Dia obrirà a les 15 h i tancarà a les 0 h per esquivar les hores de màxima calor. Fins ara obria a les 13 h.

Les zones de restauració es traslladen al Pavelló 2

Hi haurà més novetats, com les àrees de restauració, que canviaran d’ubicació i es traslladaran al Pavelló 2, per alliberar espai del Village. Segons l’organització, el públic tindrà més zona per moure’s amb comoditat.

El Village comptarà amb el productor i DJ sud-africà de música house Black Coffee i també The Blessed Madonna, representant de la música house i disco en àmbit internacional. El Sónar de Dia estarà obert el dijous, divendres i dissabte.