Per tercer any consecutiu, el Festival de Música Avançada i New Media Art de Barcelona Sónar baixa al metro per oferir als passatgers el primer concert d’aquesta edició. Wooky, músic català d’electrònica, ha estat l’encarregat d’oferir un petit tast previ aquest divendres al festival que se celebrarà del 13 al 16 de juny.

El Sónar celebra aquest any el 20è aniversari i es trasllada al recinte firal de Montjuïc per a l’edició de dia, mentre que es manté el Sónar de nit a la Fira Gran Via de l’Hospitalet. Per l’edició nocturna, passaran artistes com Pet Shop Boys, Skrillex, 2manydj’s, Two Door Cinema Club o el grup alemany Kraftwerk, que oferirà un concert en 3D. A més, com a novetat d’aquest any, el festival ha arribat a un acord amb el Mobile World Capital la creació d’un nou espai: el Sónar+D, un laboratori i punt de trobada dels professionals de les indústries creatives que estarà ubicat al Palau de Congressos

Sónar és un dels festivals referents de la música electrònica en l’actualitat i convertirà la ciutat en la capital d’aquest tipus de música durant quatre dies. S’esperen rebre més de 80.000 espectadors i aplegar més de 3.500 professionals del sector. A més de la cita anual a Barcelona, s’han anat ampliant les edicions i es celebren altres festivals a Tòquio, Osaka i Reikjavik.

El festival s’acomiadarà amb dos concerts d’alt nivell al CCCB i al MACBA, on va nèixer, per posar el punt final a l’edició del 20è aniversari. Les entrades de la cloenda costen entre 7 i 10 euros per a Amics del CCCB i del MACBA i fins a 20 euros per a la resta del públic.