Un acte gratuït, amb concert de la Big-Band de Granollers, ha celebrat la inauguració de la quinzena temporada del SAT! Els directors de la sala, acompanyats pel conseller de Cultura del districte, han presentat breument la nova temporada

El SAT! va néixer el 1990 al passeig de Fabra i Puig en unes antigues cotxeres i amb el tombant del segle —i després de tres anys de pausa— reobria a l’actual seu del carrer de Neopàtria. És aquí on amb els anys s’ha anat consolidant la seva identitat, amb una programació especialment adreçada el públic familiar i escolar (el 87 % del públic de la temporada passada va assistir a espectacles de teatre familiars), però també compromesa amb la dansa. Dues línies programàtiques que es mantindran.

Quinzena temporada

El cartell del curs que comença inclou 26 propostes per gaudir amb família i 13 de dansa, i aquesta disciplina s’enceta amb la catorzena edició del Festival Dansat a l’octubre. En la programació infantil destaquen espectacles com ‘Formidable!’, de Charlie Mag, artista guanyador del Mandrake d’Or 2013 (un dels premis de prestigi en l’àmbit de la màgia);  l’estrena de ‘L’aventura d’avorrir-se’, de la companyia l’ Estaquirot Teatre, o ‘Adeu Peter Pan’, de Festuc Teatre. La programació de dansa presenta espectacles de Karime Amaya, de les companyies Intrusa Danza, La Taimada o Iron Skrulls. El pressupost de l’exercici és d’uns 450.000 euros.