Amb una carrera de més de 30 anys a sobre, l’actor Àlex Casanovas és un dels rostres més populars de l’escena catalana. Habitual del teatre, la televisió i el cinema, ara comença temporada al Borràs com un dels personatges de la comèdia ‘El tràmit’, que ens presenta a uns experts que han de comprovar si un individu que es fa passar per un extraterrestre és, en realitat, un farsant.

El tràmit

Martí Torras Mayneris dirigeix un text de l’economista Fernando Trias de Bes que ens parla del poder de la mentida a la nostra societat. Alguns dels temes que tracta sonaran molt pròxims als espectadors, immersos en una dinàmica de fraus i falsificacions acadèmiques que ocupa les seccions de política nacional.

Àlex Casanovas torna al teatre amb aquest text, un paisatge que coneix bé des que va començar la seva formació com a actor al teatre d’aficionats d’Alella. Autodidacta en els sues inicis, ha treballat amb directors com Mario Gas o Josep Maria Flotats, al teatre, i Antonio Chavarrías o Pedro Almodóvar al cinema. A més, combina la seva faceta com a actor amb la de president de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya, una entitat que, entre altres coses, denuncia les condicions precàries de l’ofici d’intèrpret.