Si bé hi ha estudis que certifiquen que Sant Andreu de Palomar és el barri menys sorollós de Barcelona, pels seus carrers també hi comencen a aparèixer escriptors inspirats per la calma dels carrers i places. Aquest és el cas de la fisioterapeuta Núria Garcia, qui ha escrit a peu de carrer el llibre ‘Sí tengo tiempo’ amb l’objectiu d’ajudar els lectors a gaudir més i millor del dia a dia.

La pau dels racons de Sant Andreu

Inspirada pel parc dels Jardinets de Can Fabra, la plaça del Comerç, la placeta de rere l’Església o el Parc de la Maquinista, l’objectiu de l’autora és ajudar el lector a escapar de l’estrès i la rutina. Un món del qual ella assegura haver sortit en traslladar-se a Sant Andreu: “Vinc de Cardedeu, d’un poble que està a 30 minuts i sembla com contradictori, però és com que he trobat la calma”, assegura.

La majoria de les pàgines del llibre les ha escrit des dels bancs dels carrers i places. Un entorn que l’ha ajudat a plasmar la seva experiència professional. De fet, en el volum es troben “tota una sèrie d’estratègies i de tècniques per aprofitar millor el nostre temps, per gaudir del nostre temps, per conèixer-nos millor a nosaltres mateixos, per poder planificar objectius sense aferrar-nos als resultats i senzillament… viure de forma més plena i millor”, resumeix Garcia.