Saló Manga Barcelona 2022

El Saló del Manga 2022 a Barcelona torna a la ciutat un any més per presentar les principals novetats dels còmics japonesos. Enguany la cita arriba amb dues grans novetats: canvia d’ubicació i de data. Tot, amb l’objectiu d’ampliar el ventall d’activitats per als amants del manga, també coneguts com a otakus. Si no te’n vols perdre res, a continuació et detallem tot el que has de saber sobre el Saló del Manga 2022 a Barcelona: dates, entrades, horaris i totes les novetats.


Què vols saber sobre el Saló del Manga 2022 a Barcelona?


Dates i horari del Saló del Manga 2022 a Barcelona

El Saló del Manga canvia de data i s’endarrereix un mes en el calendari. Enguany se celebrarà del 8 a l’11 de desembre, coincidint amb el pont de la Constitució. Seran quatre dies en què els amants del manga podran gaudir de les principals novetats del sector, taules rodones, concursos i moltes activitats com ara el concurs de “cosplay” més internacional, el World Cosplay Summit. L’organització del certamen preveu superar els 153.000 visitants de l’edició de 2019

L’horari del Saló del Manga serà de 10 a 20 h.

On puc comprar entrades per al saló Manga Barcelona 2022?

Les entrades per al Saló del Manga Barcelona 2022 ja estan a la venda. Es poden adquirir directament al web del saló. Els otakus tenen l’opció de comprar una entrada general per 14 euros o abonaments de quatre dies per 46. A més, amb el Carnet Jove o el de família nombrosa, podràs obtenir l’accés general amb descompte i per només 12 euros.

L’any passat, les entrades per al Saló del Manga a Barcelona es van esgotar en menys de 12 hores.

On es fa el Saló del Manga 2022?

Després de 10 anys al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, aquest 2022 el Saló del Manga es trasllada als pavellons 4, 6 i 7 del recinte de Gran Via. Aquestes són totes les opcions de transport públic que tens per arribar-hi:

  • L9 Sud: parades de Fira i Europa-Fira
  • L10 Sud: parada de Foc
  • L1: la parada de la Torrassa connecta amb l’L9 Sud
  • L3: la parada de Zona Universitària connecta amb l’L9 Sud
  • L5: la parada de Collblanc connecta amb l’L9 Sud
  • línies H12, V1, 46, 65 i 79 de TMB

Cartell del Saló del Manga 2022

La 28a edició del Saló del Manga ja té cartell. És obra de Sara Lozano i amb la imatge vol transportar l’espectador a un festival japonès en què els personatges, plens de vida i alegria, van cap al Saló del Manga Barcelona.

cartell Salo manga barcelona 2022

Novetats del Saló del Manga 2022 a Barcelona

Els organitzadors del Saló del Manga 2022 apunten que en aquesta edició postpandèmia, hi haurà la zona de Manga Sport “per suar una mica amb les diferents propostes”. Es farà en una zona decorada amb l’exposició “Expokon”, que farà un repàs a la relació que existeix entre diferents disciplines esportives i el manga repassant alguns dels títols més actuals i alguns clàssics que s’han publicat a casa nostra.

També hi haurà especial atenció a la gastronomia amb els tallers de Nihon Ryori i una exposició que farà un recorregut per alguns dels plats japonesos que més habitualment apareixen a les lectures o visionats de manga i anime. Com és habitual hi haurà una gran oferta japonesa, que es complementarà amb les furgoteques.

L’oferta del saló es complementarà amb activitats dirigides als més joves a Kids, Dance Stage, Japan Experience, Mini-stage i Bunka-stage.