Cinèfils i seriòfils tenen aquests dies una cita per conèixer una mica més la indústria de les produccions audiovisuals. La Farga de l’Hospitalet acull aquest cap de setmana el tercer Saló del Cinema i les Sèries. Durant tres dies, els assistents poden participar en un munt d’activitats, projeccions i taules rodones al voltant de les grans produccions audiovisuals de tots els temps.

A més de la funció més lúdica del Saló, també s’hi poden trobar recursos per estudiants i professionals que volen aprendre més sobre aquest sector. En total hi exposen 115 empreses i entitats, algunes de les quals ofereixen oportunitats laborals. També s’hi fan 35 xerrades impartides per experts del món del cinema i per professionals que hi treballen.

El director del Saló del Cinema i de les Sèries, Àlex Murrull, assegura que qui visiti la Farga de l’Hospitalet aquest cap de setmana “podrà trobar diferents activitats, exposicions, xerrades i expositors que li poden fer descobrir què hi ha darrere d’una producció cinematogràfica”. A diferència de l’any passat, en aquesta edició destaca l’extensa presència de projectes relacionats amb la realitat virtual, i és que la immersió total en les pel·lícules és el pas tecnològic natural del sector en un futur pròxim.

Murrull s’ha mostrat molt satisfet amb l’assistència i la rebuda que han tingut fins ara i, tot i que admet que hi ha coses que es poden millorar, considera que “ho estem aconseguint i que la gent s’ho està passant bé”.