rosa lois lane

Tot a punt per viure el Sant Jordi 2019? Com cada any, tornen els dubtes per escollir la millor rosa de Sant Jordi. Per això, i tot i que la rosa més venuda serà la tradicional de color vermell, t’acostem, a part de la vermella, quines són les tendències i novetats de les roses de Sant Jordi per a aquest any, per si prefereixes innovar.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Activitats per Sant Jordi 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/agenda/sant-jordi-2019-barcelona-activitats/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Rosa vermella per a Sant Jordi

La flor amb més èxit i que suposa un 80 % de les vendes és la rosa vermella freedom, d’origen colombià i equatorià. És la que més agrada als consumidors perquè és la més tradicional. Té la poncella a mig obrir.

rosa varietat freedom

L’altra varietat que també genera molta acceptació entre els ciutadans i que arriba al 15 % del total de vendes és la red naomi. Aquesta flor també és vermella i, a diferència de la freedom, té una poncella molt més oberta. La red naomi és originària d’Holanda.

rosa red naomi

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Llibres per Sant Jordi 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/llibres-sant-jordi-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Novetats 2019 en les roses de Sant Jordi

Però com passa cada any per Sant Jordi els floristes sorprenen els consumidors amb algunes novetats en roses. La majoria de varietats de roses són procedents d’Holanda. Les noves incorporacions són:

  1. Tiffany

És una flor de color rosa salmó. Originària de Colòmbia i l’Equador.

rosa Tiffany

2. Perla

És una varietat que tendeix al color blanc i rosat. El seu origen és de Colòmbia i de l’Equador.

rosa perla

3. Westminster abbey.

Aquesta nova rosa es caracteritza per una flor de color salmó força pàl·lid. Ve d’Holanda.

rosa westminster abbey

4. Mabella 

Aquest tipus de flor és de color rosa salmó i procedeix d’Holanda.

rosa mabella

5. Primadona

Aquesta varietat és la que té una tonalitat semblant a la d’un albercoc. Arriba d’Holanda.

rosa primadona

6. Lois Lane.

És la nova rosa, que té un color més vistós. És de color corall i la procedència és holandesa.

rosa lois lane

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El millor pa de Sant Jordi 2019 de Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/estils-de-vida/millor-pa-sant-jordi-2019-barcelona-obrador-dels-15/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Què cal fer perquè la rosa de Sant Jordi llueixi en bon estat?

Segons els floristes, per mantenir una rosa en bon estat cal canviar-li l’aigua diàriament i tallar-ne la tija esbiaixada. Cal tenir en compte que si la flor arriba de Sud-amèrica durarà menys perquè ve de molt lluny, mentre que les varietats procedents d’Holanda tindran una vida més llarga. Les roses costaran a partir dels quatre euros, tot i que els ciutadans es trobaran amb un ampli ventall de preus.

La tradició diu que la rosa vermella es regala a la dona, mentre que la flor rosa o blanca s’obsequia a la filla.