La número dos de la llista de Junts per Catalunya (JxC) a les eleccions generals, Laura Borràs, ha remarcat la necessitat de la implicació de la comunitat internacional en la resolució del conflicte amb Catalunya. Ho ha dit aquest dimarts, com a valoració del missatge institucional que, al matí, ha fet el president de la Generalitat, Quim Torra, en el marc de la diada de Sant Jordi. Borràs ha dit que la mediació és “cada vegada més necessària“.

La número dos de JxC ha recordat que el candidat del PSOE a la presidència, Pedro Sánchez, va rebutjar aquesta mediació en “aixecar-se de la taula” i refusar la figura del relator.

“L’insult i la desqualificació”

Laura Borràs ha criticat els líders dels principals partits d’àmbit estatal, pel seu to durant el debat a RTVE, d’aquest dilluns: “Els talls que he vist han estat bastant lamentables”. Borràs ha dit que, durant el debat, es va tornar a la “lògica de l’insult i la desqualificació“, i ha asseverat que JxC no vol “aquests vots” perquè, ha destacat, “nosaltres som de treballar, compartir i construir”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]