Durant el 2015 molts grans artistes internacionals visitaran Barcelona, per veure els U2 ja no queden entrades, però sí, per exemple, per veure els llegendaris AC/DC, que actuaran el 29 de maig a l'Estadi Olímpic. També visitaran la ciutat uns altres clàssics, però d'un gènere ben diferent: els Roxette, ho faran el 14 de maig al Sant Jordi Club. Entre les moltes propostes musicals, també destaquen les actuacions de Van Morrison, el 19 de gener al Liceu, i la de Nick Cave, que actuarà el 21 de maig a l'auditori del Fòrum. Molts més noms destacats de la música es concentraran al Primavera Sound. De moment hi ha confirmada la presència dels Strokes, i per Nadal el festival ofereix l'entrada rebaixada de preu. Per regalar teatre, a la pàgina web del TNC es poden comprar diversos paquets, des d'entrades per a obres concretes, com l'actual 'El somni d'una nit d'estiu', fins a paquets que inclouen sopar al restaurant del Teatre Nacional. També fan ofertes i xecs regals especialment per aquestes dates el Mercat de les Flors per a la programació de dansa, el Palau de la Música i el Liceu. Una altra possibilitat és regalar subscripcions a algunes de les moltes plataformes culturals d'Internet. És el cas del portal de música Spotify, o també del de pel·lícules en línia Filmin. Per als més petits, fins a l'11 de gener hi ha temps per veure el musical d''El petit príncep', a la sala BARTS, també per veure les acrobàcies i altres números de circ a l'Ateneu Popular 9 Barris.

L’any 2015 estarà farcit de concerts de grans estrelles internacionals, una entrada per a un d’aquests esdeveniments pot ser un bon regal de Nadal o Reis. Durant l’any actuaran a Barcelona, per exemple, AC/DC, Roxette, Van Morrison o Nick Cave. Per als més petits, fins a l’11 de gener hi ha temps per veure el musical d”El petit príncep’, a la sala BARTS, també per veure les acrobàcies i altres números de circ a l’Ateneu Popular 9 Barris.

Més artistes, la majoria sense confirmar, visitaran la ciutat durant el Primavera Sound, i el festival ofereix durant les festes un paquet en què l’entrada està rebaixada. En el format paquet també proposen ofertes per Nnadal el Teatre Nacional de Catalunya, amb opcions que inclouen entrada i sopar al restaurant del TNC. També fan ofertes i xecs regal el Mercat de les Flors per a la programació de dansa, el Palau de la Música i el Liceu.

Una altra possibilitat és regalar subscripcions a algunes de les moltes plataformes culturals d’Internet. És el cas del portal de música Spotify, o també del de pel·lícules en línia Filmin.