Torna ‘L’OBC balla Ravel’, un espectacle que es va estrenar el mes d’abril i que vol capbussar el públic familiar dins del món oníric i de fantasia de Maurice Ravel. Amb la suite musical ‘La meva mare l’oca’, de Ravel, l’escenari de L’Auditori s’inundarà de música i de dansa amb la presència de sis ballarins i els músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. 

‘La meva mare l’oca’

El 1908, Ravel va compondre per als fills petits d’una família amiga, amants de les faules de Charles Perrault, la suite, ‘La meva mare l’oca‘, en forma de ballet. Ravel va incloure-hi diversos interludis, va reordenar els contes i va crear una peça plena de fantasia, faules, fades, castells i princeses sorgits de la imaginació de Perrault. 

L’espectacle ‘L’OBC balla a Ravel’, compta amb Zoi Tsokanou com a director musical i Antonio Ruz al capdavant de la coreografia i l’escenografia, segons el mateix Ruz, l’obra proposa un “viatge sensorial” que evoca “somnis, contes, personatges, universos, cultures i països diferents”.  Ruz afegeix que els ballarins de l’obra ho “impregnen” tot: es mouen entre el públic i els músics, davant de l’orquestra i a la part superior de l’escenari, on està l’orgue. El coreògraf presenta un Auditori completament despullat sense teles ni elements escènics i on la llum juga un paper protagonista per ressaltar els moviments dels ballarins. 

L’espectacle es podrà veure el 6, 7 i 8 de novembre a la Sala 1 de L’Auditori.