Si t’agraden els podcasts, estàs d’enhorabona. Tot i que ja es podia escoltar una àmplia selecció de podcasts a la ràdio, el web i l’aplicació, betevé disposa a partir d’ara de set continguts d’àudio, produïts per tercers, que s’incorporen a l’oferta de podcasts en directe i sota demanda

A més a més de reforçar l’oferta de continguts amb aquestes produccions, betevé seguirà ampliant durant aquesta temporada el seu catàleg amb emissions noves dels podcasts originals de betevé:

Concretament, les produccions de tercers que s’incorporen al catàleg del mitjà de comunicació públic de Barcelona són gràcies a organitzacions representatives de la ciutat: el Col·legi de Metges de Barcelona, l’Arxiu Municipal de Barcelona, Barcelona Activa, Cientifica’t, Rezero, UPF Ràdio, i Tàndem. betevé exerceix així una de les seves missions de servei públic, actuant d’altaveu i posant a l’abast de la ciutadania continguts cedits pels seus creadors.

Així doncs, a partir d’ara podreu escoltar a betevé podcasts de diverses temàtiques: música (de tots els estils), cinema, història, ciència, salut, sostenibilitat, literatura, etc. Fins i tot pots trobar tres continguts en format videopodcast: ‘Habitació 910’, ‘Radio Africa’ i ‘Oh my goig: el podcast’.