Si alguna vegada has preguntat: “Quedem a Pokin’s?”. Si t’has trobat un embús de trànsit al “cinturón”. Si recordes els passos de vianants elevats de la Meridiana. Si saps quina botiga hi ha al carrer de Jonqueras número 5 al costat de la Caixa, aquest és el teu podcast. Un viatge en el temps a les festes de Nadal de la Barcelona preolímpica, la de l’arbre de Nadal a la plaça de Sant Jaume, el patge dels Reis de Can Jorba, els Caps d’Any de “reveillon”” i còctel de gambes (l’autèntic: amb copa Duralex, salsa rosa, enciam i pinya). Un viatge nostàlgic, però divertit, en el temps amb companys de viatge amb molt sentit de l’humor i molt boomers: els periodistes Sergi Mas, Toni Clapés, Núria Ribó, la cuinera Ada Parellada, l’actriu Mònica Pérez i el periodista musical Albert Malla.

Qui ho diu que els boomers no saben fer selfies?

Una podcast conduït per Núria Ferré amb dos copilots de luxe: el periodista -i “boomer”confés- Rafel Lujan i David Rodriguez, l’autor del bloc Quotidianitats, retalls de vida quotidiana d’un barceloní.

Escolta el programa aquí:

L’oferta sobre la Barcelona “boomer”es completa amb un quiz de 30 preguntes i respostes elaborat per David Rodríguez, autor de la sèrie de quizs sobre la Barcelona Boomer a betevé.

Barcelona boomer: què saps del Nadal dels 60, 70 i 80? | QUIZ

Posa’t a prova amb aquest test de 30 preguntes sobre la Barcelona boomer elaborat per David Rodríguez (Barcelona, 1973). Vas portar la carta al rei de Can Jorba? Ets dels que encara parlen de la “cabalgata” en comptes de la cavalcada? Si has contestat afirmativament alguna de les preguntes anteriors, aquest és un contingut clarament pensat per a gent com tu