Si alguna vegada has preguntat: “Quedem a Pokin’s?”. Si t’has trobat un embús de trànsit al “cinturón”. Si recordes els passos de vianants elevats de la Meridiana. Si saps quina botiga hi ha al carrer de Jonqueras número 5 al costat de la Caixa, aquest és el teu podcast. Un viatge en el temps a les festes de Nadal de la Barcelona preolímpica, la de l’arbre de Nadal a la plaça de Sant Jaume, el patge dels Reis de Can Jorba, els Caps d’Any de “reveillon”” i còctel de gambes (l’autèntic: amb copa Duralex, salsa rosa, enciam i pinya). Un viatge nostàlgic, però divertit, en el temps amb companys de viatge amb molt sentit de l’humor i molt boomers: els periodistes Sergi Mas, Toni Clapés, Núria Ribó, la cuinera Ada Parellada, l’actriu Mònica Pérez i el periodista musical Albert Malla.

Qui ho diu que els boomers no saben fer selfies?

Una podcast conduït per Núria Ferré amb dos copilots de luxe: el periodista -i “boomer”confés- Rafel Lujan i David Rodriguez, l’autor del bloc Quotidianitats, retalls de vida quotidiana d’un barceloní.

Escolta el programa aquí:

L’oferta sobre la Barcelona “boomer”es completa amb un quiz de 30 preguntes i respostes elaborat per David Rodríguez, autor de la sèrie de quizs sobre la Barcelona Boomer a betevé.