El Tívoli no es va omplir ahir ni de bon tros. I això que aquesta producció francesa, beneïda per Germaine Ricord, cantant i companya de gires d'Edith Piaf a finals dels cinquantes, passa fugaçment per Barcelona. I que Anne Carrere és una digníssima intèrpret evocant un mite. No tothom s'atreveix a apareìxer en escena cantant 'a capella'. Un inici que no és gratuït. Tal i com apareixia al biopic 'La vida en rosa', Edith Piaf va començar a cantar al carrer, sense acompanyament. La teatralitat de l'espectacle és mínima, la justa per ambientar les diferents etapes de la vida de la môme, i es val sobretot d'imatges projectades. ANNE CARRERE, cantant i actriu "Els textos d'Edith Piaf, les cançons, són ja molt fortes en si mateixes. Expliquen històries. Cada cançó explica una història de la seva vida. Per tant no hem volgut destacar el vessant dramàtic, ens hem centrat en l'artístic." El recital està dividit en dues parts. Els temes més populars, com 'La vie en rose' o 'Les mots d'amour', arriben a la segona. La primera, centrada en els inicis de Piaf, acaba amb un encadenat de cançons inspirades en el món del circ... L'espectacle, que acaba d'arribar d'una exitosa gira pel Brasil, fa dues funcions més, dissabte i diumenge.

El Tívoli no es va omplir ahir ni de bon tros. Tot i que aquesta producció francesa, beneïda per Germaine Ricord, cantant i companya de gires d’Edith Piaf a finals dels 50, passi fugaçment per Barcelona; i Anne Carrere sigui una digníssima intèrpret evocant un mite: no tothom s’atreveix a aparèixer en escena cantant “a capella”.

La teatralitat de l’espectacle és mínima, la justa per ambientar les diferents etapes de la vida de la “môme”, i es val sobretot d’imatges projectades. “Els textos d’Edith Piaf, les cançons, són ja molt fortes en si mateixes. Expliquen històries. Cada cançó explica una història de la seva vida. Per tant, no hem volgut destacar el vessant dramàtic, ens hem centrat en l’artístic”, explica Carrera.

El recital està dividit en dues parts. Els temes més populars, com ‘La vie en rose’ o ‘Les mots d’amour’, arriben a la segona. La primera, centrada en els inicis de Piaf, acaba amb un encadenament de cançons inspirades en el món del circ. Cal advertir que en el vídeo no sentireu les cançons més conegudes de Piaf, perquè el productor està preparant el llançament d’un DVD i només en va permetre un enregistrament breu.

L’espectacle, que acaba d’arribar d’una exitosa gira pel Brasil, fa dues funcions més, dissabte i diumenge.