Lluís Homar, Emma Vilarasau i Pere Arquillué tornaran a pujar a dalt de l’escenari de la Sala Gran del TNC i, ho faran amb diferents propostes. La nova temporada arriba carregada d’espectacles. S’hi podran veure clàssics, però també noves creacions, així com actors de renom i joves emergents. La nova etapa arrenca amb ‘Molt soroll per no res’, la gran comèdia romàntica de Shakespeare, amenitzada amb música de Cole Porter. A la Sala Gran s’oferirà el darrer espectacle d’Àlex Rigola, ‘El público’, un dels textos més coneguts de Federico García Lorca. Després de l’èxit de ‘Terra baixa’, Pau Miró presenta una nova creació, ‘Victòria’, que explica una història d’amor amb un repartiment de luxe.

A la Sala Petita destaca la presència de David Selvas i Julio Manrique, amb una adaptació actualitzada del ‘Don Joan’ de Molière, que es podrà veure el 17 de març. Abans però, el 8 d’octubre, Carme Portaceli uneix teatre, dansa i música amb ‘Només són dones’, cinc històries entrellaçades sobre els sofriments de milers de dones a les presons de l’estat espanyol durant la Guerra Civil.

Amb l’objectiu d’apropar la cultura a tots els públics, el TNC presenta enguany nous descomptes. Es tracta de l’anomenada tarifa plana, que permet presenciar tots els espectacles programats per 99 euros i, en el cas de ser menor de 35 anys, per 69 €. Aquesta nova modalitat ja es pot adquirir aquesta setmana i fins al 30 de juny. La resta d’abonaments es mantenen, en canvi, com les temporades anteriors.