Dos dits són les seves cames; una llauna, el seu cos; i el seu cap, una pedra. És l'home llauna, el personatge principal d'aquesta obra on les pedres agafen vida pròpia. TIAM GOMBAU, actor i productor de 'Pedra a Pedra' "És un espectacle tè màgia perquè plantejar-te explicar una història on els protagonistes són les pedres, una cosa que et pots trobar per qualsevol lloc, diguem que no pot donar massa joc. El públic i els nens es queden sorpresos." A partir d'objectes inanimats, la companyia L'Home Dibuixat ens presenta un univers a través de sons, objectes i paraules que expliquen una història amb un llenguatge poètic. TIAM GOMBAU "L'espectacle parla de dos coses: de la intolerància, de la temor que tenim als altres; i posa en valor l'amistat, que es allò que tots busquem en la vida." L'obra de petit format pren un caràcter educatiu. L'objectiu: ensenyar als nens valors com la tolerància o l'amistat a través d'una història. A més de l'obra, la companyia L'Home Dibuixat proposa una sèrie d'activitats educatives perquè els nens i les nenes aprenguin i desenvolupin la imaginació a través dels personatges que surten a l'obra.

Els personatges de ‘Pedra a pedra’ cobren vida a través de pedres i altres objectes inanimats que es poden trobar per la platja. L’objectiu és ensenyar als nens valors com la tolerància i l’amistat a través de la història que s’explica a escena.

A més, El Teatre de l’Home Dibuixat proposa una guia educativa on pares, mares i mestres poden fer diverses activitats relacionades amb l’obra i treballar aspectes com la memòria, la imaginació o la creativitat dels nens.

‘Pedra a pedra’ s’ha representat més de 1.200 vegades a 23 països de quatre continents. L’obra, escrita i dirigida per Rosa Díez, és una adaptació del conte infantil ‘Piedra a piedra’, d’Isidro Ferrer.