El Palau Sant Jordi tenia un aspecte de sala de mig format. I és que veure i sentir cantar el qui va ser bateria de The Beatles ha estat un argument convincent només per a unes 4.000 persones. Ringo Starr ha aparegut vestit amb una americana llampant i amb un missatge de pau i amor, abans de cantar un tema que els Beatles tocaven en directe quan encara no tenien contracte discogràfic, ‘Matchbox’, de Carl Perkins. 

Ringo Starr va assumir amb els Beatles el seu paper de secundari simpàtic i una mica pallasso i no se n’amaga, tampoc ara. Cedeix protagonisme als membres de l’All Starr Band quan els temes no són seus ni dels Beatles, que són uns quants del repertori. Sonen, per exemple, temes de Santana perquè el pianista Gregg Rollie en va ser membre, o de Men at Work perquè el guitarrista Colin Hay en va ser fundador. Altres integrants de la banda  són el guitarrista Steve Lukhater (exmembre de Toto), el baixista Graham Gouldman (fundador de 10 c. c.) o el bateria Gregg Bissonette.

Moments per a beatlemania

Temes  dels Beatles inclosos al repertori han estat ‘Boys’, ‘I wanna be your man’ o ‘Yellow submarine’. Ha estat molt ben rebut un dels pocs que va compondre pel quartet el mateix Ringo Starr: ‘Don’t pass me by’, a més dels  que va enregistrar quan els Beatles ja estaven dissolts: ‘It don’t com easy’, ‘Anthem’ i ‘Photograph’. Ja al final del concert ha sonat un altre conegut tall dels Beatles:  ‘With a little help from my friends’.