L’edició número 21 del 080 Barcelona Fashion tornarà al Recinte Modernista de Sant Pau. Ho farà amb 32 dissenyadors i marques i amb una nova proposta, la Comunitat 080, un programa anual d’activitats al voltant de la moda. El certamen tindrà lloc del 29 de gener al 2 de febrer.

El 080 Barcelona Fashion arriba ja a la seva 21a edició obrint portes el 29 de gener, de nou al Recinte Modernista de Sant Pau, on desfilaran les noves propostes fins al 2 de febrer.

El director del 080, Miquel Rodríguez, ha presentat aquest dijous la nova edició de la cita, ha anunciat la presència de 32 dissenyadors i marques que en formaran part i la desfilada inaugural, que anirà a càrrec de Ze Garcia. També ha explicat la incorporació del que s’ha anomenat Comunitat 080,  una iniciativa nova que formarà part del certamen i que tindrà un programa anual d’activitats de petit format amb la moda com a denominador comú i que es duran a terme entre les edicions de la passarel·la.

El director del 080 ha subratllat també la consolidació del 080 FashionRoom, amb una vintena de marques catalanes de moda. La setmana de la moda tornarà a acollir, el dijous 1 de febrer, la celebració del FashionSummit , que després de cinc edicions ha esdevingut un punt de trobada imprescindible de professionals del negoci de la moda.