El muralista i escultor barceloní Kenor estrena el 2018 amb dos projectes artístics a Barcelona. D’una banda, el mural de l’Arnau Gallery, la primera galeria d’art urbà a l’aire lliure de la ciutat, i d’e l’altra, l’exposició “Rítmica”, a l’N2 Galeria. El mural, de 15 x 2 m i que es pot veure a la plaça de Raquel Meller, té com a curador Street Art Barcelona i s’emmarca dins les accions de la plataforma Recuperem el Teatre Arnau.

Kenor va iniciar-se com a muralista al Poblenou, en l’època prèvia al 22@ actual. L’escultura la va començar a desenvolupar a les antigues fàbriques del carrer de la Llacuna, amb els materials residuals que hi trobava. Ara exposa a l’N2 Galeria una sèrie de peces fetes amb metall i fusta, materials que treballa des d’aleshores.

Com a muralista, celebra un espai com el proporcionat per l’Arnau Gallery, que acollirà l’obra un mes, però afirma que enyora els anys anteriors al 2006, en què Barcelona era una ciutat amb límits molt més amplis per a les diverses manifestacions artístiques al carrer: “Sempre busco els Ravals al món”. A més del barceloní, els troba a Berlín, Marsella o Nàpols, llocs al cor de les ciutats, amb persones de tot arreu que parlen, que es comuniquen perquè, diu, pinta per a la gent.