Txarango, Mishima, Maika Makovski, Za!, Albert Pla, Maria Arnal i Marcel Bagés  són alguns dels participants que s’han anat rellevat a l’escenari durant una llarga jornada de dotze hores dedicada a reivindicar la llibertat d’expressió.

Persecució dels artistes

Aquest concert és el bressol de la campanya “No callarem”, amb què els músics han decidit “plantar-se davant les continues persecucions” al col·lectiu. Les condemnes recents a artistes i internautes pels seus tuits o les lletres de les seves cançons han mobilitzat el col·lectiu.

El detonant de la protesta ha estat la sentència contra el raper Valtonyc, a qui l’Audiència Nacional ha condemnat a tres anys de presó, però també per altres artistes com Ayax y Prok, Elgio, Hassel, César Strawberry o la tuitera Cassandra.

Doble objectiu

A banda de protestar contra la censura, aquest concert maratonià també ha servit per recaptar fons per ajudar els encausats a fer front els processos judicials.

No Callarem és una plataforma que aplega diverses entitats com l’Ateneu Popular 9 Barris, l’associació RAI, el Sindicat de Músics Activistes de Catalunya, entre d’altres.