TERESA PICAZO, AV el Gòtic "Bàsicament és una qüestió d'estat públic. Tothom ho pot comprovar, el Gòtic està ple. L'espai públic està ocupat i pensem que no és el lloc." MARIA PILAR OCHOA, veïna "En primer lloc no ens han demanat l'opinió per a res. Sobretot ens han afectat la ubicació i el cost de l'obra." GLÒRIA ESTEVE, propietària del restaurant Cervantes "Crec que estem bé. No calia. Potser ens fan més servei altres coses en aquest barri."

Alguns veïns de la plaça de Sant Miquel han començat a expressar el seu descontentament per la construcció del monument als castellers. L’obra va quedar paral·litzada el mes de juny a petició del nou govern municipal i fa només uns dies que s’ha tornat a reprendre.

La imatge a destacar s’ha pogut veure als balcons d’alguns dels pisos que donen a la plaça, on comencen a proliferar cartells contraris a la construcció del monument. Alguns veïns i comerciants consideren que el monument dificultarà la mobilitat a la plaça i  argumenten que el cost de l’obra, d’uns 600.000 euros, és massa elevat.