La Fundació Agi i Conexus són les entitats triades per destinar les joguines que s’han recaptat en el concert benèfic que, com cada any, fa Minimúsica. Els Brodas Bros Junior han estat els protagonistes d’una exhibició de hip-hop i d’una classe d’aquesta disciplina a les famílies assistents.

La [2] d‘Apolo s’ha omplert de gom a gom de nens i de famílies senceres, que han assistit al tradicional concert benèfic que fa Minimúsica, una agrupació que ensenya els nens a tenir un pensament crític i un esperit creatiu a través de la música.

Enguany, l’estil musical protagonista ha estat el hip-hop, i els Brodas Bros Junior, els encarregats de posar el ritme a la festa. El grup ha fet una classe amena a tots els infants, que han seguit el ritme dels passos que marcava la formació amb atenció i sorpresa. Després, han fet una demostració del hip-hop amb una coreografia vistosa i molt treballada que ha delectat un públic fascinat.

El concert no costava diners, sinó que l’entrada era portar-hi una joguina. La cua per entrar estava, doncs, farcida de paquets que aniran destinats als infants que han estat maltractats o que estan en risc d’exclusió, que ajuden la Fundació Agi i Conexus.