Passar temps en família, divertir-se i alhora fer activitats físiques. És l’essència de l’EnCIRCant el barri, una proposta sorgida d’un grup d’entitats de Santa Caterina i que, després de nou edicions -set a l’estiu i dues per Nadal- tanca amb una bona acceptació per part del públic. Segons Maite Fernández, dinamitzadora del Palau Alòs, una de les entitats que van crear l’EnCIRCant, part d’aquest èxit “s’ha degut a una oferta dirigida a famílies“.

Les activitats estan pensades perquè tots els infants les puguin fer, però sobretot perquè hi participin els pares que els acompanyen. Michela Pes, creadora de Fans of Hooping -que també forma part de les entitats fundadores-,  assegura que “quan pensem en els tallers volem que les famílies descobreixin el circ” i afegeix que “volem que pares i fills juguin plegats i es coneguin millor a través del joc“.

En l’EnCRICant el barri hi participen Fans of Hooping, el Casal de Joves Palau Alòs, el Casal de Barri Pou de la Figuera, Recursos d’Animació Intercultural, la botiga Papallona Circus i la revista ‘Zirkòlika’.