El gestor cultural i poeta Jordi Carrió ha mort a l’edat de 68 anys. Com a reconegut gestor cultural, va ser director del Centre Gestor de Museus i Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Barcelona entre els anys 1989 i 1996. Posteriorment, va ser el responsable de Desenvolupament Econòmic del MUHBA, del qual també va ser director adjunt executiu. També va destacar en la seva faceta com a poeta.

Carrió va estar lligat a moviments veïnals de Barcelona de l’any 1965 al 1979 i va participar, per exemple, en reivindicacions com la recuperació d’espais urbans com les Cotxeres de Sants i l’Espanya Industrial.

Va ser conseller del districte d’Horta-Guinardó del 1979 al 1982 i comissionat per l’alcalde Maragall en dues ocasions: una primera per gestionar el traspàs del MAC de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci del MNAC i una segona per encarregar-se de la incorporació al Monestir de Pedralbes de la col·lecció Thyssen-Bornemisza.

També va ser impulsor i col·laborador del Cercle del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, on també va ser membre del consorci com a responsable de Desenvolupament i Relacions Institucionals.