L’espectacle ‘Rumba’, en cartell al Teatre Victòria fins al 18 de març, el formen 11 intèrprets versàtils, que són alhora músics i ballarins. En rigorós directe, sonen 14 cançons d’Estopa. Els temes recolzen el fil argumental, basat en el clàssic ‘Romeu i Julieta’: una història d’amor en el marc de dues famílies enfrontades, els Jiménez i els Muñoz.

La idea de l’espectacle ‘Rumba’ va sorgir quan un dels fundadors de Mayumana, Boaz Berman, va comprar un dels discos d’Estopa en una de les anteriors visites de la companyia. Gràcies a un acord amb els germans Muñoz a l’espectacle sonen fins a 14 temes d’Estopa, entre els quals  ‘La raja de tu falda’, ‘Como Camarón’, ‘Carambolas’, o ‘Run, run, run’. Segons la codirectora de l’espectacle, Geri Berman, les lletres de les cançons dels de Cornellà casen molt bé amb el fil argumental del muntatge, inspirat en ‘Romeu i Julieta’.

Mayumana és una marca internacional amb tres companyies paral·leles en actiu, una de les quals la que arriba al Teatre Victòria. En aquesta hi ha artistes d’Espanya, l’Argentina, Cuba, el Marroc i Itàlia .