Ramón París és il·lustrador i un artista de la serigrafia. L’exposició “Històries mínimes’, que es pot visitar al Centre Cívic Sant Andreu, és un recull de la seva obra gràfica dels darrers sis anys. En els diversos contes que ha il·lustrat, aconsegueix imatges de gran potència visual que desperten mons imaginaris, gràcies als seus traços detallistes, precisos i molt acurats. París explica que comença les seves il·lustracions amb pinzell i tinta xinesa sobre paper. “Després treballo escanejant el material i tot el color és generalment digital,” afegeix.

Ramón París és un il·lustrador autodidacta que, des de ben petit, es va interessar per les belles arts. En els darrers anys també s’ha endinsat en l’art de la serigrafia, a la qual dedica el seu temps lliure. París va estudiar periodisme a Veneçuela i ja a la universitat va començar a il·lustrar revistes i publicacions. A més ha treballat durant prop de 20 anys en el sector de l’animació.

Dissabte, 24 de febrer, al matí el Centre Cívic Sant Andreu acollirà un taller amb l’il·lustrador per recrear nous viatges i llocs per a la protagonista del seu darrer conte, ‘Duermevela’.