(ACN) La cantant Irma Farelo, coneguda artísticament amb el nom de Mushka, ha presentat a la Sala Apolo el seu nou treball, “Sexy sensible“, que va sortir fa dues setmanes. El concert ha arrencat amb la intro ‘Sexy sensible’, la mateixa cançó amb què comença el nou treball. La cantant ha defensat a l’escenari el seu estil, marcat pels sons urbans, i ha repassat els temes del nou disc, que ha alternat amb cançons dels seus inicis, de ‘Tas loko mixtape’ i les populars ‘El tonteo’, publicada amb The Tyets, i ‘Diabla’, enregistrada amb Figa Flawas.

Dos concerts a l’Apolo

El d’aquest dijous a la nit ha estat el primer dels concerts de Mushka a la Sala Apolo, el següent, aquest divendres. Les dues cites han esgotat les entrades amb 1.300 persones per actuació. “Els que esteu aquí heu lluitat per l’entrada, així que moltíssimes gràcies”, ha dit la cantant al seu públic. “Simplement, que gaudiu de l’espectacle i, per als sexis i els sensibles, (en referència al títol del disc), un petó”.

Gira 2024

Mushka, que en aquest concert ha tingut de teloner Akilon 340, ha començat la gira de presentació del disc a la Sala Apolo i seguirà el 16 de març a la Mirona de Salt; el 5 d’abril, a la Sala Shoko de Madrid, en el marc del Sound Isidro; el maig a l’Embassa’t, a Sabadell, i al Primavera Sound 2024.